dilluns, 15 de setembre del 2008

LA TORNADA A L’ESCOLA

Avui 15 de setembre es pot dir que és el dia de la tornada a la normalitat. Després d’uns mesos d’estiu en els que les famílies han hagut de fer mans i mànigues per a tenir entretinguts als fills, i un temps que, la gran majoria de treballadors, hem gaudit d’uns dies de vacances, tot torna a la normalitat.

La classe política també es pot dir que avui torna a la normalitat, tot i que no hem tingut un estiu massa tranquil. L’estiu va començar amb els congressos dels partits polítics, va seguir amb la discussió sobre el finançament que ens pertoca a Catalunya, tal i com queda establert a l’Estatut, i ha acabat amb la sentència del Tribunal Constitucional que diu que el govern basc no pot convocar un referèndum. Ah! I envoltant tot això tenim la crisi econòmica, uix! Perdó “desacceleració de l’economia”.

No hem tingut un estiu massa tranquil que diguem!

On sí que ha estat un estiu tranquil és a l’Ajuntament de Cambrils, on no s’ha convocat cap ple ordinari des del passat 3 de juliol, data en la que els partits de l’oposició vam abandonar el Ple davant la negativa del Sr. Alcalde a deixar expressar els nostres posicionaments davant una moció presentada conjuntament. Es va convocar un Ple extraordinari el 22 de juliol, en el que no hi va haver l’apartat de precs i preguntes i per tant no hi va haver control de l’acció de govern.

Esperem que amb el nou curs escolar es torni a la normalitat de celebrar un Ple mensual...