dilluns, 15 de desembre del 2008

EDITORIAL BUTLLETI NÚM. 5

Teniu a les mans el nou número del Parlem-ne, eina que pretén acostar la realitat política municipal als cambrilencs, evidentment des del punt de vista de CiU. Partidista? Potser sí, però no més que el Butlletí municipal Cambrils Ciutat “panfleto” al servei dels membres de l’equip de govern i, especialment, del seu alcalde, sinó compteu en quantes fotografies hi surt.

Voldria aprofitar, a la vegada, aquest espai per explicar perquè no hem votat a favor de les ordenances fiscals. La proposta de l’equip de govern ha estat augmentar un 4’9% la majoria de taxes i impostos que haurem de pagar tots els cambrilencs. Si tenim en compte que l’índex de preus al consum (IPC) augmentarà un 3% i, per tant, tots els sous i pensions dels cambrilencs augmentaran, com a molt, aquesta taxa, ens trobem que patirem una pressió fiscal per part de l’Ajuntament quasi 2 punts per sobre del que augmentaran els nostres sous.

Vam fer propostes que millorarien el nivell de vida dels cambrilencs, que no van ser ateses, ni negociades tan sols. L’equip de govern s’omple la boca de que busca el consens, però aquesta no és la seva veritable voluntat sinó que és únicament una façana. No ens neguem a establir un diàleg, sempre que se’n puguin beneficiar els cambrilencs, però entenem que aquest s’ha de fer amb el temps suficient, no mitja hora abans de la Comissió informativa o el Ple...