dimarts, 9 de febrer del 2010

L'AJUNTAMENT ES DE TOTS?

Ens ho preguntem sovint des del Grup Municipal, i segur que s'ho pregunten molts d'altres cambrilencs quan es troben barreres físiques a l'hora de fer qualsevol gestió a la Casa Consistorial.

Nosaltres ens ho preguntavem avui quan en el recull de premsa de la pàgina web municipal en la intranet, hem vist que des del dia 29 de Desembre fins avui no hi ha cap noticia, com si Cambrils hagués desaparegut dels mitjans de comunicació durant més d'un mes.

A la pàgina web municipal, que hi té acces qualsevol usuari de internet, la noticia més recent que hi ha és del 28 de setembre del 2009 i si mirem l'apartat de Cambrils avui veiem un video de la nevada del 8 de Gener d'enguany.

En aquest periode de més de 40 dies s'han inagurat les Jornades de La Galera, el nostre municipi, junt amb d'altres de la Costa Daurada han estat a FITUR, la fira més important de Turisme a l'Estat espanyol,el 26 de Gener hi va haver un Ple municipal on es va aprovar una pòlissa de crèdit per valor de 10'5 mil.lions d'euros,ens vam assabentar que el govern de la Generalitat ha decidit no ampliar la carretera de Misericòrdia, hem celebrat les Festes de Sant Antoni i els restauradors ens proposen pagar un 25% menys si anem a sopar entre setmana. . .no és tot això prou important per a donar-ho a conèixer a qualsevol persona, cambrilenc o no, que s'interessi pel que passa al nostre municipi?

Tenim la sensació que l'Ajuntament solsament està al servei de l'equip de govern i cada cop més allunyat de la vida diària i dels interessos dels seus convilatans.
Hem d'aprofitar les noves tecnologies per a donar-nos a conèixer constantment.