dimarts, 17 d’agost del 2010

VISIONS DIFERENTS

En els darrers dies hem vist i sentit a diferents mitjans de comunicació com l'equip de govern enfoca i resolt a Cambrils la problemàtica dels "top manta".Estem al·lucinats, astorats. Ens és difícil trobar la paraula correcte ja que, o no es passegen per la Platja, dit així el barri del Port o ens "vènen una moto", és a dir, s'inventen les coses.

Mai haviem vist pels carrers tants venedors com enguany, al passeig, davant del port des del començament fins al final, a la plaça de l'esglèsia, i/o en qualsevol carrer o cantonada.

Per això, vista la polèmica que hi ha als mitjans sobre aquest tema i veient que Cambrils sortim com a municipi que sap resoldre-ho, des de CiU no podem més que denunciar aquest engany/frau per part de la regidora i de l'equip de govern municipal, doncs la realitat que vivim és molt diferent.

- Evidentment, la policia municipal dels municipis turístics no té prou efectius per fer front a aquest problema.
- Evidenment que son necessaris altres estaments institucionals per fer front a la venda il.legal(Generalitat, Ministeri)
- Evidentment que els compradors de productes "top manta" tenen part de responsabilitat de la seva venda.
- Seguríssim que els venedors que veiem als carrers, no s'enriqueixen i, senzillament malviuen amb aquesta feina.

I Cambrils no som diferents a altres poblacions turístiques de la costa catalana i els "top manta" son als nostres carrers i aquest estiu n'hi ha més que mai.