dimecres, 22 de desembre del 2010

EL DARRER "PANFLETO"

Ja podem mirar, i si teniu temps per a perdre, llegir el darrer butlletí d'informació municipal, Cambrils Ciutat, el darrer "panfleto" del tripartit que mana al nostre Ajuntament.
I en diem "panfleto" perque es tracta d'una propaganda tendenciosa i esbiaixada de la realitat social i econòmica de la nostra població.
Anem per parts:
- A la primera plana parla dels edificis del Forn del Tallero i de la Torre del Llimó.
Sabeu que el cost del projecte i rehabilitació de la Torre surt com un pis al Passeig de Gràcia de Barcelona, a 1 milió d'euros el metre quadrat?
Sabeu que del Consorci de Benestar creat fa quasibé un any, no en sabem res perque en les Comissions informatives de la Regidoria no se'n parla?
Ens agrada que es rehabiliti es promogui el casc antic, però de segur que des de CiU tindriem més cura en la despesa econòmica.
- De les Ordenances Fiscals ja n'hem parlat altres vegades. Solsament apuntar que per l'any vinent s'ha congelat l'IBI, però és que en aquesta legislatura ja ha pujat un 15%.
- Parlem del Pressupost. Si a la gràfica que ens mostren li afegim l'institut municipal d'esports i les empreses municipals, resulta que la despesa no disminueix, sinó que augmenta.
- Contents per l'aparcament a la plaça de l'ajuntament, malgrat que va estar tot l'estiu tancada i sense poder-hi aparcar.
- Dels carrers del Parc del Pescador només cal recordar el dia de la seva inaguració. Dels actes més patètics viscuts com a regidors. Indignació, és la paraula, ja que en un dia tan important com és l'11 de Setembre no val a badar.
- Plans d'ocupació. Benvinguts sempre que al darrera hi hagi una idea seriosa respecte la creació de treball. Que no és el cas.
- I la gran propaganda del Sr. Matas! Més de dos milions en educació i formació professional? Suposem que aquests numeros surten sumant el pressupost de la regidoria i la subvenció del SOC (plans d'ocupació). Quina barra, no?
- I, . . .

A Cambrils es fan coses, i moltes de ben fetes, i des de CiU sempre recolzem tot allò que sigui positiu i constructiu per a els cambrilencs. Però és que les coses s'han de fer en rigurositat i seriositat. Només demanem això!