divendres, 21 de gener del 2011

PROP DE LA GENT

Aquest any, és any d'eleccions, i a banda d'asfaltar carrers i rentar la cara a Cambrils comencem a veure com es mobilitza el tripartit al govern de l'Ajuntament convocant reunions amb veïns i associacions amb un tarannà i actituts molt diferents a les que ens tenia acostumats fins ara.

Ara ens trobem que depressa i corrent es convoquen tots els Consells de Barri de Cambrils, alguns dels quals no n'havien fet ni un l'any com reclamavem des de l'oposició. Com es poden conèixer les inquietuts i problemàtiques que es viuen als diferents barris si no es parla amb ells?

Des de CiU, hem procurat estar sempre al carrer, a tocar dels cambrilencs, per a sentir d'aprop i directament el què passa. A vegades ens n'hem sortit i hem trobat solucions, d'altres només hem pogut aconsellar, i en el pitjor dels casos, acotxar el cap i acceptar el que no ens agrada.

Passejar per Cambrils és un privilegi del que podem gaudir tots aquells que hi vivim. Un casc antic cada dia més bonic, un port i una platja envejables per a qualsevol, botigues de tota mena i una cuina excepcional. Però, per a saber-ho, cal trepitjar els carrers i les places, les platges i els passejos i sobretot parlar amb la gent, amb els cambrilencs, aquells que hi viuen i hi treballen.

La gent de Cambrils sempre s'ha sentit molt orgullosa de la seva població i té la necessitat de dir-ho allà on va.
Darrerament hem hagut d'amagar-nos una mica perque la imatge donada no ha estat molt bona: problemes amb els top manta, ajuntament que es querella amb professors, molts caps de policia en una regidoria que no funciona, baralles internes d'un partit polític. . . i sobretot, sobretot un tarannà antipàtic i soberbi dels nostres representants a les institucions.

Sabem quin peu calcem i d'on coixegem, i es per això que des de la realitat, a CiU estem treballant per a sentir-nos de nou orgullosos de ser cambrilencs.