divendres, 12 de març del 2010

EL GRUP MUNICIPAL DE CIU RECLAMA LA UTILITAT DEL GRUP DE TREBALL DE SEGUIMENT DE LA CRISI ECONÒMICA

En el Ple del mes de març de 2009 es va aprovar una moció, presentada per CiU, per a la creació d’un grup de treball de seguiment de la crisi econòmica. Aquesta moció es va aprovar per tots els grups polítics de l’Ajuntament i es va decidir que el grup de seguiment derivaria de la Junta de Portaveus.

A l’any de funcionament d’aquest grup de treball, des de CiU en fem un balanç negatiu. Només s’han realitzat 4 reunions d’aquest grup, tot i que es va aprovar que el grup de treball hauria de reunir-se de forma mensual. L’alcalde com a convocant de la Junta de Portaveus ha descuidat les seves obligacions envers el bon funcionament d’aquest grup.

Des de CiU hem demostrat la voluntat de treballar per tal de que aquest grup de treball funcioni correctament, vam presentar una sèrie de 27 mesures per fer front a la crisi per tal de poder ser tractades en aquest grup.

Creiem fermament que aquest grup de seguiment és un espai idoni per poder consensuar iniciatives per lluitar contra la crisi econòmica, en canvi, l’equip de govern no l’utilitza i ni tan sols ens informa de moltes iniciatives de les que ens n’assabenten a través dels mitjans de comunicació.