dimarts, 23 de març del 2010

Escàndol: El PSC enreda als jubilats

A continuació publiquem una carta remesa aquesta tarda pel ciutadà Daniel Camon i Pastor. Una missiva on denuncia que la seva mare va anar "enganyada" a l'acte del PSC dedicat als jubilats. Segons explica la carta en cap moment se'ls va avisar que anirien a un acte de partit, però això sí, tenien"el dinar de franc". José Montilla va celebrar dissabte a Barcelona un acte davant 3000 jubilats que encetava la precamanya electoral.

ENGANYADES I CAP AL MITING DEL PSOE

Ma mare té 76 anys i mai ha tingut especial simpatia pel PSC-PSOE, és a dir que mai no els votaria ni, molt menys, aniria a un míting seu.
Doncs bé, ahir la vaig a veure i m'explica que va anar al miting que va fer el president Montilla a Montjuïc per a la gent gran aquest cap de setmana.
Jo li pregunto que com és, que no sabia que fos seguidora del partit socialista. I ella em respon que no, que hi va anar perquè no sabia on la portaven.
Li demano que m'ho expliqui millor.
Ella i les seves amigues eren en una activitat organitzada pel Centre Cívic Cotxeres de Sants quan una dona sense identificar se'ls adreça i els pregunta si volen apuntar-se a anar a una festa per a la gent gran que s'està organitzant a Barcelona i que les convidarien a dinar de franc. Cap menció a que la festa fos organitzada pel PSC-PSOE. Elles, encantades, van dir que sí i s'hi van apuntar.
El dia en qüestió, el dissabte 21 de març, un autocar les recull a la Plaça de Sants de Barcelona i les porta fins a Montjuïc. Allà, les fan baixar de l'autocar i les porten a una gran sala, les fan seure i, de cop, aparició estel·lar de diversos dirigents socialistes i del president Montilla que els van fer una xerrada "molt pesada" segons ma mare. Després d'aguantar el xàfec, ara sí, dinar de franc, música i ball.
Trobo del tot indignant que el PSC-PSOE utilitzi d'aquesta manera la gent gran per després poder dir que "Montilla parla davant un miler d'avis". És clar, si no els donen l'oportunitat de decidir si volen assistir-hi o no! A més, en acabar de dinar, van passar taula per taula demanant els noms i les dades per "poder-los convidar a altres festes i activitats". Quina barra!
Daniel Camon i Pastor