dimecres, 25 de maig del 2011

HEM GUANYAT!

Fa 4 anys, el mes de Maig del 2007, CiU Cambrils va presentar a Mercé Dalmau com a líder d'una candidatura d'un projecte a llarg plaç que l'havia de portar a l'alcaldia de Cambrils.
Aleshores els resultats van ser molt fluixos però no vam perdre mai l'il·lusió, el sentit del deure i el compromís pres amb els cambrilencs i sobretot amb aquelles persones que ens havien votat i donat suport en moments difícils.
CiU ha treballat de valent durant aquests 4 anys a l'oposició amb una Mercé Dalmau que ha anat creixent a mida que anava ampliant-se el cercle de gent que volia participar d'aquesta nova manera de fer política a Cambrils. Ha plantat cara amb fermesa a un govern amb actituts no gaire boniques. Ha treballat amb rigor i seriositat i els seus plantejaments i arguments han estat molt ben valorats.

El dia 22 de Maig, la llista encapçalada per Mercé Dalmau va guanyar les eleccions municipals a Cambrils. Va ser la llista més votada i serà la propera alcaldessa.
Una de les satisfaccions més grans durant aquesta campanya ha estat la relació amb tots aquells que han col·laborat estretament amb nosaltres. Hem treballat molt i ens ho hem passat molt bé. Hem format un gran equip i estem segurs que cada dia serem més.