dimarts, 31 de maig del 2011

DONES, AMUNT

Divendres al vespre vam assistir a la commemoració dels 25 anys de l'associació Dones Amunt de Cambrils. L'acte va consistir en l'entrega de premis de tots aquells treballs fets durant l'any en les diferents activitats que promou l'associació. Premis i flors, quina joia!
Aquest colectiu que va posar-se en marxa el 1986, porta 25 anys fent més digna i també, més amena, la vida de les dones. Unes dones que treballen o han treballat dins i fora de casa, que han cuidat malalts, que han pujat criatures i que porten la logística de tota la dinàmica familiar. Aquestes dones, lluny de queixar-se o acobardir-se han buscat com crèixer a nivell lúdic i personal i per això han anat fent gran aquest colectiu que molt bé s'anomena Dones Amunt.
Que una dona esdevingui alcaldessa és també fruit de l'empenta de moltes dones que fa anys han aprés a tirar endavant projectes i il·lusions per elles mateixes. Ser dona i alcaldessa, no és ni millor ni pitjor, senzillament, és diferent, i la diferència està precisament en el fet de ser dona.
I per si no en tenim prou, la primera tinent d'alcalde també serà una dona!