dilluns, 27 de juny del 2011

UNA NOVA ALCALDESSA, UN NOU GOVERN

El dia 11 de Juny es feia l'acte de constitució del nou ajuntament que va acabar amb el nomenament de la sra. Mercé Dalmau com a alcaldessa de Cambrils. Va ser un acte força emotiu i la sala de plens va quedar petita per a veure en directe aquesta jornada (ja que com molts cambrilencs s'han queixat, per la televisió que tenim no ho van poder veure fins l'endemà). El dilluns següent tota la maquinària ja tornava a engegar (havia estat en ralentí en el darrer mes) i els nous regidors s'anaven incorporant als seus respectius departaments. Acompanyaran en aquesta llarga travessa a la Sra. Dalmau els regidors de CiU, el Partit Popular i la PLIC.
El Sr. Ramon Llobet conduirà la Regidoria d'Hisenda i Personal.
El Sr. Xavi Martí, Turisme, que junt amb la Sra. Carme Cros que s'encarregarà de la Promoció de Ciutat, ténen com a projecte fer de Cambrils ciutat capdavantera dins la Costa Daurada.
Esports i Festes anirà dirigit pel Sr. Lluís Abella. I la Sra. Carmen Quintana es fa càrrec de la Regidoria d'Ensenyament.
El Sr. David Chatelain s'enfronta als temes d'Urbanisme i d'activitats. I, portant la Planificació de la ciutat junt amb Patrimoni i Cultura hi ha el Sr. Francesc Garriga. El Sr. Antonio Laguna tanca aquest àmbit amb els Serveis, el Medi Ambient i l'Espai Públic.
La Sra Laura Mellau s'encarrega de les Relacions Cíviques i Juventut i la sra. Lluïsa Rom de Benestar Social, Salut i Familia.
I per acabar aquest govern, el Sr. Dani Milan dirigirà la Regidoria de Governació.
Tots a una i amb una idea principal: Cambrils, Cambrils, Cambrils. Un Cambrils que és el seu port, els seus carrers, els parcs, les urbanitzacions, arbres, aparcaments . . .però sobretot les persones. Tots i cadascun de nosaltres, els cambrilencs, som molt importants i des del nou govern aquesta és la prioritat.