dimecres, 13 d’agost del 2008

AGENTS CÍVICS: UTOPIA O REALITAT?

En la darrera campanya electoral, una de les propostes de CiU va ser la creació d’un cos d’agents cívics per donar suport a la policia municipal a l’entrada i sortida de les escoles. Semblava que prediquéssim al desert i fi ns i tot es va arribar a dir que era inviable.

A la revista Casal de la Gent Gran, nº 54 vam veure sorpresos com el regidor de Promoció de Ciutat presidia una xerrada sobre “Suport viari per agents cívics per Gent gran” on informaven sobre un projecte que vol engegar la Regidoria de Promoció de Ciutat i la de Protecció ciutadana i Mobilitat.

El programa ha de constar de dues parts: el curs d’aprenentatge (després de Setmana Santa ) i la posada en pràctica dels coneixements. Es va proposar posar-ho en marxa el mes de maig i serviria com a prova pilot per començar el curs escolar 08/09 ben organitzats. Fins i tot van parlar dels uniformes i xiulet.

En el ple del 26/2/08 l’alcalde ens va dir que en cap moment s’havia dit que no era possible posar en marxa aquest Servei.

En definitiva, no s’ha fet res ni d’una banda ni de l’altre i, a més, entre alcalde i regidor sembla que no hi ha sintonia.