dimecres, 13 d’agost del 2008

REPÀS D’UN ANY POC BRILLANT

Un nou organigrama de la Regidoria de Serveis Socials amb el vot en contra de CiU. Les tècniques que ha fet servir el govern municipal tenen noms diversos.

Un nou Tècnic d’Ensenyament del mateix color polític que el Regidor que poques coses ens ha d’ensenyar, a més d’un carnet polític.

Un regidor de Promoció de Ciutat que escriu cartes a favor d’una empresa privada, que no fem guies turístiques al Patronat de Turisme que necessitem d’una empresa privada per promoure el comerç? Curiós que aquesta empresa estigui representada per una exregidora socialista.

A la Regidoria de Festes i Joventut, els compromisos adquirits en altres exercicis no tiren endavant ni es desenvolupen -qui dies passa, anys empeny-.

A l’àrea de Cultura, Esports i Patrimoni, tenim una Radiotelevisió que ens costa 600.000 euros l’any, on la seva diversitat i transparència és força opaca i on, per què no, la seva programació deixa molt a desitjar. No qüestionem els professionals, sinó aquells que els dirigeixen o els censuren –li preguntarem a l’alcalde-.

De Turisme hem denunciat la no representació institucional de Cambrils en un acte amb tots els representants institucionals andorrans. Possiblement enviïn a partir d’ara alguna empresa, com que s’inverteix en les guies privades, possiblement es delegarà en empreses –amb exregidors al capdavant?-.

La regidoria de Mobilitat i Seguretat ciutadana ens ha imposat per lliure designació un cap de policia, amic de la regidora, que té entre altres funcions omplir Cambrils de zones blaves i de multes amb un greu perjudici pels veïns.

A Urbanisme, un confl icte darrera un altre i amb un regidor poc resolutiu. Per cert, on tindrà la nova seu el PSC? Potser van fer fora els antics llogaters per posar-s'hi.

A Hisenda ens han presentat uns pressupostos on la despesa corrent es va disparant amb el govern tripartit, ja que a l’ Ajuntament hi ha 493 treballadors. Respecte les inversions encara no hem vist el pla a quatre anys.

A Obra Pública tot va tard: l’Hospital, la tercera fase del Parc del Pinaret, l’Ateneu Juvenil, l’Auditori, i a la premsa ja ho han venut moltes vegades. No sabem si hi haurà tant d’espai per construir tantes i tantes vegades els projectes que es venen i no es veuen.

El Sr.Benaiges no diu la veritat als restauradors de la zona del port. L’alcalde sabia de l’impost per la neteja de Ports i, com sempre, se n’amaga –potser ha rebut lliçons de teatre, sap molt bé fer el paper-.