dimecres, 8 de juliol del 2009

MOLT SOROLL JUSTIFICAT

En el darrer Ple del dia 30/6/09 el Sr. Benaiges ens va dir que només feiem soroll. Soroll respecte la regidoria de Benestar, soroll respecte l'Escola d'Adults, soroll a la regidoria d'Ensenyament i soroll a la Policia.

Ara exposaré els motius d'aquest soroll:

1. De Benestar Social vam estar en contra d'un nou organigrama que no tenia cap sentit i vam denunciar el fet que personal adscrit a aquest departament des de feia anys estés de baixa per estrés i pressions a la feina, a la qual no van poder retornar fins que no hi va haver una nova ubicació física del seu lloc de treball.
Des d'aleshores ens trobem amb una regidoria on no es pot parlar directament amb els tècnics i on els informes que es demanen són tan ridículs, que sabent que els professionals són gent preparada, només podem pensar en directrius polítiques.
Per no parlar del canvi de contractació d'una empresa de la que la regidora no en sap res (i ha de tractar amb criatures!)

2. De l'Escola d'Adults vam denunciar el fet que una sèrie de treballadors que portaven anys fent aquesta tasca es trobaven de baixa degut a unes directrius polítiques. Evidentment ens vam interessar pel tema, i els tribunals donaran la resposta definitiva.

3. D'Ensenyament, només 2 punts:
- El tècnic contractat és del mateix partit que el Regidor, IC-V (amb això no posem en dubte la seva valúa professional, només fem palesa una realitat).
- De l'anterior tècnica, arrel dels incidents de l'Escola d'Adults, vam assabentar-nos que les bases a les seves oposicions havien estat "canviades". Ara és a Tarragona, en un càrrec que depèn de la Conselleria del Sr. Saura i que curiosament, i com ella, és d'IC-V.

4. I, la Policia. Hem demanat una comissió d'investigació perque han passat coses molt greus.
- Es va contractar el Cap de la Policia com a càrrec de confiança,
- Es van contractar uns cursos de formació a una empresa on 9 dels seus 12 professors estan
vinculats directament al PSC.
- Es va obligar per Decret d'Alcaldia a assistir al curs.
- S'han contractat policies interins per Decret, sense cap tipus de formació.
- I per últim, dins la policia s'ha viscut el pitjor ambient de treball des que hi ha democràcia al nostre país.
- Sense oblidar, és clar, que la Regidora compta amb 4 càrrecs de confiança i ella amb dedicació exclusiva.

Tot això no és fer només soroll, això és denunciar la veritat, i aquesta és part de la feina feta durant aquests dos darrers anys. Perque creiem que hem de controlar l'acció de govern i perque volem que la població no s'avergonyeixi de les males praxis d'alguns polítics i torni a confiar en la Política.