dijous, 10 de juny del 2010

I VISCA LA LLIBERTAT D'EXPRESSIO

La setmana passada una sentència jucicial ens reafirmava en el nostre sentiment, pensament i forma de viure democràticament. El jutjat de Reus arxivava la querella criminal interposada per l'Ajuntament de Cambrils (en nom del Sr. Benaiges, el Sr. Matas i la Sra. Grau)als exprofessors de l'Escola d'Adults "Rosa dels Vents".

La sentència dictamina que els exprofessors van fer ús del seu exercici lliure i democràtic del dret constitucional a la llibertat d'expressió quan explicaven els motius pels quals ja no treballaven en aquesta escola.

No pot ser que quan algú no li agradi el que diu un altre amenaci en i/o interposi querelles criminals. Està clar que aquest col·lectiu de professors no van extralimitar-se en les seves afirmacions, ni van difamar ni menysprear a ningú.Van dir el que pensaven, d'una forma argumentada i amb proves del que deien.

No hi ha una veritat absoluta, es cert. Però també és cert que si escoltem als altres, i hi dialoguem podem, si més no, acostar posicions, i sent molt optimistes arribar a una entesa.

Cal defensar el respecte als altres i la llibertat d'expressió.