divendres, 18 de juny del 2010

Les coses clares!

Avui, com cada matí, he repassat la premsa diària i m'he trobat amb la notícia en portada del Diari de Tarragona sobre la reducció de sou dels polítics de la Diputació.

Ves per on, que resulta que el nostre alcalde Sr. Benaiges encara cobra molt més del que des de CiU vam informar a la ciutadania amb el nostre plafó d'informacions que tenim a la seu.

Resulta que segons el Sr. Benaiges no deiem la veritat, dient que cobra 60.000 euros bruts de l'Ajuntament, i per això ens va enviar la policia local a fer fotografies i amenaçar amb posar no sé quantes denúncies, que a l'hora de la veritat es perden pel camí...

Doncs ara resulta que no només cobra els 60.000 euros de l'Ajuntament sinó que de la Diputació n'ingressava 30.637 euros bruts a l'any, total més de 90.000 euros.

Ámb la reducció de sou que ens apliquen a tots, com a compliment del Decret del president del govern, aquestes quantitats es veuen reduïdes en un 7% la de l'Ajuntament i en un 6% la de la Diputació. Total que ingressarà a l'any 84.599 euros bruts.

Jo no dic ni que sigui molt ni que sigui poc, que la feina sigui dura o no, jo l'únic que dic és la realitat tal i com és.

Signat: Mercè Dalmau Mallafré. (Si algú necessita el meu DNI per a posar-me una denúncia només cal que el demani).