dilluns, 11 d’abril del 2011

30 ANYS DE PINTURA A CAMBRILS

El divendres a la tarda a la Sala de Plens es va fer un acte per a commemorar la trentena edició del Premi de Pintura Vila de Cambrils.
Un acte d'aquest tipus recorda i fa menció a totes aquelles persones que en el temps han estat implicades en l'àmbit cultural cambrilenc des de la perspectiva de la societat civil i política.
Des de CiU sempre s'ha defensat la cultura des de qualsevol àmbit, ja sigui des del més tradicional als moviments més avantguardistes i  el premi que divendres es commemorava n'és una prova. Una aposta de fa tres dècades que ha tingut una continuitat fins el moment actual.
Al llarg del anys s'han creat altres premis com la Beca de Recerca, el Premi internacional de Fotografia, ja en la seva 24 edició, el Premi de Narrativa Marítima "Josep Lluís Savall" i el recent estrenat Premi de Poesia.
Si lliguem cultura, tradició i turisme podriem plantejar un nou premi lligat a la literatura gastronòmica. quin delit al paladar i als nostres ulls! Si el Sr. Nestor Lujan aixequés el cap podria ser el primer premiat!