divendres, 29 d’abril del 2011

ON SON ELS DINERS DE LA LLOSA?

En el mes de Març del 2010 des de CiU ja preguntavem en el Ple sobre les obres de remodelació del barri de La Llosa que en aquell moment s'estava executant la primera fase i demanavem per la segona i tercera fase.

El setembre del 2009 quan l'equip de govern va aprovar el Pla de Sanejament, el grup municipal de CiU ja va posar en dubte el fet que es proposés fer servir part d'aquests diners, dits préstecs del FOMIT per amortitzar altres crèdits.

Ara, a finals d'Abril del 2011, ens trobem amb un barri arreglat a mitges. Uns diners, que es van cedir per a remodelar els carrers, que no hi son. El Ministerio, que és qui concedeix el préstec, demanant a explicacions a turisme de la Generalitat que és qui en té la competència i la Secretaria General de Turisme de la Generalitat exigint a l'Ajuntament que expliqui on son els diners.

Sembla una pelicula de riure, però és un problema greu. Estem parlant de justificar 3'9 milions d'euros que haurien d'haver estat guardats perque es van donar per fer una cosa concreta: arreglar els carrers del barri de La Llosa.

Abans del mes de Març del 2012 s'ha de justificar la despesa d'aquests diners en les obres a la Llosa, sinó, s'haurà de tornar el prèstec concedit.

Qui assumirà la responsabilitat d'haver utilitzat uns diners per una altra cosa a la que estaven destinats? Haurem de començar a parlar seriosament de responsabilitats personals en la presa de decisions polítiques.