divendres, 29 d’abril del 2011

AI, SENYOR MATAS

Ja ens el imaginem: amb la veu un to massa alta i movent la cama sense parar.



La questio és la següent:

En el mes d'Abril s'han concedit nous cicles formatius i batxillerats a diferents instituts des de la Conselleria d'Ensenyament de la Generalitat. Feia anys que aquest tema estava parat perque el govern tripartit estava "planificant". Si no anem errats, son més de quatre anys planificant. Cadascú necessita el seu temps, no ens hi posem.

Resulta que a finals de Novembre va entrar un altre govern a la Generalitat  que té una manera de pensar i actuar diferent i una d'elles és no estar quatre anys planificant. I resulta que aquest govern, tenint en compte les demandes que fan els municipis i els instituts pren una decisió i aquesta no beneficia a Cambrils. Hi estem d'acord.

Al que no estem d'acord és a la interpretació que en fa el govern tripartit a l'Ajuntament de Cambrils que parla de favoritismes i de mateix color polític en l'adjudicació dels nous estudis.

Casualment a la roda de premsa on informaven de la concessió dels cicles formatius a Salou, es va oblidar de mencionar el Batxillerat concedit a Cambrils, i quan des de CiU vam demanar aclariments ens van dir que el Batxillerat artístic no s'havia demanat i ens expliquen que en reunions amb Ensenyament s'havia parlat de solicitar estudis relacionats amb la mar, però no hi havia cap petició concreta des de cap institut ni les cartes de suport de la societat civil que normalment s'adjunten a aquestes demandes.
No s'han fet bé les coses i nosaltres som els primers que ho lamentem, perque qui ha perdut a estat Cambrils.

Però si no s'accepten els errors, com es pot millorar?
Aquesta és una de les premises més importants en el camp de l'Educació (que no és igual a ensenyament)