divendres, 22 d’octubre del 2010

Perles del Sr. Benaiges

He llegit amb curiositat l’article d’opinió del Sr. Benaiges, publicat al Diari de Tarragona, sobre la pre-campanya, més ben dit sobre el que ell a nomena perles de pre-campanya de l’Artur Mas. En el seu article fa referència a la proposta de reducció del 25% del personal al servei de l’Administració i ho intenta justificar amb la cantarella de les tres emes, és a dir que tots els llocs de treball nous que ha creat aquest segon tripartit, segons ell, són mestres, mosssos i metges.

I jo, des de la meva humil opinió, penso que si a l’any 2003 el nombre d’empleats de la Generalitat i el sector públic era de 140.000 i a l’any 2010 de 226.000, es perquè hi ha hagut un augment notable, i un 30% del qual no són metges, ni mossos, ni mestres; amb un increment desmesurat del 318% en el sector públic empresarial. A més, el personal eventual i de confiança ha augmentat de 227 a 303, sense cap mestre, mosso o metge. I els alts càrrecs han augmentat de 149 a 247, sense cap mestre, mosso o metge. Qui és el que diu perles en pre-campanya?

Sr. Benaiges amb la feinada que té a Cambrils a intentar fer quadrar els números, amb un endeutament del 120%, que són 43 milions de deute vol dir que no és millor invertir els seus esforços en millorar la gestió econòmica del consistori? Deixi la pre-campanya i la campanya política als candidats dels respectius partits i si vol participar en elles faci-ho presentant les propostes dels seu partit. Els catalans volen conèixer quines són les propostes dels diferents partits no volen saber res de baralles de campanar, si no ho fem entre tots possible desprès no cal que ens lamentem per l’elevada abstenció...