dimarts, 2 de novembre del 2010

NO ANEM BE

No anem bé perque resulta que ara promocionem des de la Generalitat a aquelles persones que no ténen cap ganes d'aprendre ni cap sentit del que és l'esforç personal.
No anem bé perque ara resulta que el català ja no és  llengua preferent  a Catalunya.
No anem bé perque l'excessiva normativa existent està creant una societat amb una baixa tolerància a la frustració on no és capaç de resoldre ni els conflictes que li son personals.

Arrel de la noticia que anuncia la posada en funcionament de la subvenció que rebran els "Ni Ni", no oblidem que això vol dir que ni estudien ni treballen, ens sentim molt enfadats i fins i tot ofesos perque ho veiem com un insult a uns principis bàsics que son el que ens han fet estudiar, aprendre un ofici dedicant-hi hores sense cobrar, passar per contractes en pràctiques i seguir estudiant al cap de més de vint anys d'acabar la formació bàsica universitària.
Es que els que ara ens governen estan perdent el nort? o és que realment volen comprar vots a 443 euros al mes?
Afegim-hi la noticia que la sentència de Tribunal Constitucional en contra de l'Estatut va coartant la nostra llengua. En Joan Solà, premi d'Honor de les Lletres Catalanes parlava d'humiliació lingüística i no anava gens errat.
Si a això hi afegim aquests constants entrebancs que patim els ciutadans cambrilencs i catalans a l'hora de tenir idees emprenedores, obrir negocis o senzillament voler gaudir de qualsevol dia de sol, arribem a la conclusió forçosa que no anem bé. Mes ben dit, no anem gens bé.