dilluns, 14 de febrer del 2011

CONTRAPROGRAMACIÓ

Qui ens ho havia de dir!
Un govern que va a remolc de l'oposició; que dóna explicacions perque així ho fa CiU i que dóna  informació perque des de Convergència i Unió en demanem constantment.
Pel dijous 10 de febrer hi havia convocat un ple extraordinari amb un únic punt referent a una operació de tresoreria per la qual l'equip de govern demanava tornar a contractar diverses pòlisses de crèdit per valor de 10'5 milions d'euros. Amb menys de 24 hores a la seva celebració es va desconvocar el Ple perque no s'havien rebut ofertes per la totalitat de la pòlissa.
Des de CiU van considerar importantíssim explicar aquest fet als cambrilencs, ja que com hem anat denunciant reiteradament, a nivell econòmic, els números no quadren i son de color vermell.
Sorpresa dijous al matí quan vam saber que el tripartit al govern havia convocat una roda de premsa una hora abans de fer la nostra, i naltros vam considerar que teniem dret a esperar i per això la vam retardar.
Resultat, una altre picabaralla on, aquesta vegada va ser Mercé Dalmau qui va dir la última paraula, perque fora les sessions plenàries el Sr. Benaiges no té el control dels micròfons.
Ens trobem davant d'un cicle polític esgotat, d'un projecte que ha tocat fons i en el que no hi ha il·lusió.
Així no es pot tirar endavant i es necessita molta força i empenta per remuntar aquest periode que estem vivint. Cambrils necessita un canvi en la seva política municipal!