divendres, 18 de febrer del 2011

UN COST DE 500.000 EUROS

I seguim endeutant-nos i la bola es va fent cada cop més grossa!
Dimecres 16, l'equip de govern junt amb el regidor "comodí" van aprovar una operació de tresoreria consisitent en la renovació d'unes pòlisses de crèdit per valor de 7 milions d'euros que s'afegien a les ja aprovades per el Sr. Benaiges, sumant en total, 10'5 milions euros.
Evidentment, les condicions son més dures, difícils d'empassar, però sembla que les "tragaderes" d'aquest tripartit son ilimitades. Només dir que representen un cost de 500.000 euros a la hisenda municipal.
El que no sabem es quines partides retallaran i a quines regidories afectarà, perque és evident que d'alguna banda s'hauran de treure aquests diners. De serveis que ara es fan, de subvencions a entitats, de programes educatius. . .? De moment, no ho sabem, però ja ho veurem.

Un comentari al Sr. Matas (de Iniciativa), no ens en podem estar. Ell, amb el seu vot fa que les entitats bancàries guanyin 500.000 euros en 6 mesos i després s'ompla la boca contra els guanys dels bancs!

Està clar que les finances de l'Ajuntament estan entrant en una espiral perillosa centrada en l'endeutament permanent.
La nostra pregunta és clara. Si arribats al moment, no es pogués fer front a alguns dels pagaments, qui en serà responsable?