dimecres, 23 de febrer del 2011

MERCE DALMAU. UN CANVI A CAMBRILS


A Cambrils es perceb un desig de canvi, una necessitat de fer un gir important en la manera d'actuar, en gestionar el poble amb altres criteris, en voler una forma diferent d'enfocar les coses, de respirar un aire distint, en notar un altre tracte, en definitiva, en una nova manera de fer i de ser.
Quim Nin, Mercè Dalmau i Martí Barberà

Cambrils ha de liderar el territori a nivell turístic i gastronòmic en el marc de la  Costa Daurada. La nostra identitat com a cambrilencs sempre ha estat lligada a la mar i als productes de la terra. El turisme i la gastronomia van lligats a aquestes arrels tan nostres i, potenciar i afavorir aquests àmbits implica sentir-nos orgullosos del nostre poble. No hem d'oblidar que els serveis, els professionals autònoms, les botigues i la major part de l'economia cambrilenca depen, directa o indirectament d'aquests sector.

A Cambrils es necessita un govern fort i seriós. Des del grup municipal de CiU sempre hem treballat posant per davant la rigorositat, la seriositat, l'educació i el respecte, sense perdre mai la pròpia identitat i a la vegada transmetre il.lusió per un Cambrils millor. Oferim com a garantia la tasca desenvolupada durant aquests darrers quatre anys, una feina feta amb coherència i seriositat. Hem mostrat una forma de gestionar diferent.

A Cambrils tornarem a ser decisius en la vida política i tornarem a ser força de govern gràcies al suport de la gent.

A Cambrils tenim problemes greus; de diners, d'actituts, de cohesió i d'identitat. Es necessita força i empenta per remuntar aquest difícil periode que estem vivint i serà des de CiU on es farà possible el canvi que els cambrilencs desitgem. A CiU presentem un projecte sòlid, encapçalat per Mercé Dalmau que serà la primera alcaldessa de Cambrils.