dijous, 24 de març del 2011

CAMBRILS DECIDEIX EL CANVI

No ens ha costat gens triar l'eslogan de la campanya a les eleccions municipals que ens ha de portar a governar Cambrils, perque és el sentiment i el desig que fa temps percebem entre tots aquells amb qui parlem i escoltem.

Tampoc ens ha costat gens escollir el candidat que ha de dirigir aquest nou projecte. Es la Mercé Dalmau, la regidora que fa quatre anys batalla davant d'un enrocat tripartit al que ha anat plantant cara i fent forat per a desmuntar el seu esgotat i derrotat govern.

La llista que la Mercé encapçala té dos vessants importants: una aposta per la renovació (Ramon Llobet, Dani Milán i Lluís Abella) i una altra per l'experiència (Antonio Laguna i Lluïsa Rom) tenint en compte l'àmbit polític.
Però és sobretot en l'àmbit laboral on s'han de valorar els coneixements, les aptituts i la professionalitat de les persones que composen aquesta llista. Persones amb el seu propi negoci o professió que conceben la política  com una forma de servei, no de guanyar-se la vida.

Fins al número 21 totes les persones destaquen per la seva valúa personal en els diferents àmbits  on es mouen, ja sigui el laboral, l'associatiu, el social i el familiar. Totes son diferents, però a la vegada tenen una cosa en comú: son gent de CiU i volen un canvi a Cambrils.