dijous, 17 de març del 2011

UNA AGENDA APRETADA

Tots els regidors que formen part del Consistori disposen d'una bústia personal on rebre la seva correspondència. Aquesta setmana s'ha omplert de les moltes invitacions que l'equip de govern ens vol convidar (i en aquest cas, ens ho fa saber, perque n'hi ha hagut d'altres que no). Inaguracions, primeres pedres i homenatges abans de finals de Març que és el plaç que la nova llei electoral permet.

Ja hi tornem a ser, és lícit però és lleig, i a CiU no ens agrada la lletjor, sobretot entesa com a intent de manipulació i d'engany.

- L'Ateneu Juvenil s'inagura, ves per on, amb un retard considerable el dia 26.
- La zona verda de l'Ardiaca, precisament aquest dissabte. Quina casualitat!
- Els vestidors i el gimnàs de la Pista d'Atletisme, resulta que han acabat precisament aquesta setmana(com, cal recordar-ho, la Pista es va inagurar just abans de les eleccions del 2007)
- Ara, no cal dir-ho, cal posar la primera pedra de la Galeria de Tir en arc, com
- També és indispensable posar la primera pedra dels nous vestidors del Camp de futbol.
- Recordem que fa quinze dies va ser la inaguració de la tercera fase del Pinaret i,
- l'eixamplament d'aceres i nou asfaltat de carrers a l'Eixample del poble i al de la platja.
- També cal parlar de l'intent de la regidora de posar-se a la butxaca les entitats volent fer una festa el 30 d'Abril, quan totes han vist reduïda la subvenció que reben per poder tirar endavant les seves activitats.
- En darrer lloc, no podem deixar de parlar de l'acte d'homenatge i reconeixement als nouvinguts a Cambrils durant el s. XX, però que solsament han convidat particularment als provinents de Don Benito, Castillejar i Ibros. Els que han rebut la invitació han quedat astorats i aquells que amb els seu esforç i treball i que també van venir de fora i no l'han rebut, s'han indignat.

Concluint, una agenda molt apretada en el final d'un projecte esgotat.